Best hoax ’10: Duitse bevalling op Google Streetview

’In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Vanaf dit jaar staat ook Duitsland op de Google Streetview en zoals gebruikelijk betrapt de camera ook bij onze oosterburen enkele vreemde situaties, zo is er deze naakte man, die kiekeboe doet vanuit de achterklep van zijn auto.

Maar nog vreemder is deze situatie, de commotie midden op straat is volgens sommigen een bevalling. We kunnen je uit de droom helpen, in werkelijkheid betreft dit een toneelstukje van de lokale toneelclub.

Lijstje: De beste hoaxen van 2010

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>