Best hoax ’10: ‘Wilders gaat naar de hoeren’

In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Hoe zit het nu eigenlijk met het seksleven van Geert Wilders? Volgens Wikipedia is de PVV voorman getrouwd met de Hongaarse Krisztina Marfai, maar hoe deze vrouw eruit ziet weet eigenlijk niemand. Er gaan zelfs geruchten dat de twee al jaren geleden zijn gescheiden.

Maar who cares, eigenlijk? Seks en Wilders, dat is hetzelfde als jezelf voorstellen dat je ouders seks hebben. Toch vond de VPRO het in september 2010 nodig om de erotische escapades van de politicus openbaar te maken. De publieke omroep zond een documentaire uit waarin een anonieme man beweert dat Wilders een hoerenloper is, een heroïnehoerenloper nog wel: “Ik stond met Geert Wilders en die meid in de lift. En die meid was een junk, zeg maar. En die tippelde.”

Wilders, the Movie is volgens de makers ‘geen politiek pamflet en ook geen moralistisch of demoniserend statement; het is een portret van Geert Wilders en zijn tot nu toe onzichtbare kiezers’. De documentaire wordt 12 september uitgezonden. En bevat waarschijnlijk net zoveel leugens als Wilders eigen film Fitna.

Update: De VPRO ontkent inmiddels dat de anonieme bron in de documentaire aan het woord komt. Zie deze officiële reactie! Ook de trailer is inmiddels van YouTube verwijderd. Zijn we toch nog benieuwd, gaat  Wilders ook echt naar de hoeren, wat denk jij?

Lijstje: De beste hoaxen van 2010

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’10: ‘Wilders gaat naar de hoeren’

  1. Pingback: Krokodillenzoektocht en Obama-affaire grootste hoax 2010 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>