Best hoax ’10: Lekker kontje neemt ontslag

’In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Toen haar baas haar voor de zoveelste keer een HOPA (hot piece of ass, ook wel lekker kontje) noemde, was de maat voor de Amerikaanse Jenny vol. Jenny besloot wraak te nemen en bood publiekelijk haar ontslag aan, hiermee zet ze haar baas goed te kakken.

Zo onthult ze dat haar baas verslaafd is aan het spelletje Farmville. En vergelijkt ze haar baas Spencer met een (let op de woordgrap) garbage dis-spencer. Het werkeloze meisje is wereldwijd als een heldin ontvangen.

Later blijkt de jobhopper echter een ordinaire actreutel met hollywooddroom. De hoax is in scene gezet door de site theChive.com. Jammer, zulke vrouwen met ballen zouden echt moeten bestaan!

Lijstje: De beste hoaxen van 2010

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>