Best hoax ’10: Michael Jackson heeft geheime kinderen

’In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Naast bastaardkind Omar Bhatti schijnt de doodgewaande ‘King of Pop’ nog enkele kinderen te hebben. Bronnen zeggen dat Donte Williams Jackson de zoon van Michael is. De 18-jarige jongen is opgevoed door Alejandra Oaziaza, die de vaste scharrel was van Michael’s broers Randy en Jermaine. Ook met hen heeft de golddigger drie kinderen.

“Michael was erg ‘close’ met Donte. We weten zelfs niet wie de ouders van Donte zijn“, zegt een bron tegen The Sun.

Ook in Nederland duikt een Jackson-telg op, een vrouw uit Soest beweert de dochter van Michael Jackson te zijn. Volgens het altijd welingelichte TMZ werd Mocienne Petit Jackson op 9-jarige leeftijd ontvoerd en naar Nederland gebracht. Vervolgens werden de zeven ontvoerders vermoord, om zo elk spoor van haar bestaan te vernietigen.

Het buitenbeentje zou verwekt zijn tijdens een slippertje met Barbara Ross, de zus van zangeres Diana Ross. Maar volgens haar Diana Ross is de nieuwste Jacksontelg hartstikke KOEKOEK! gestoord. Het zou de vrouw enkel en alleen maar gaan om de erfenis en de voogdij over Jacksons het overige Jacksonkroost.

“Haar motief is geld”, zegt Ross. “Ze wil aanspraak kunnen maken op de nalatenschap van Michael. Ze lijdt aan waanideeën.”

Michael heeft twee kinderen met ex-vrouw Debbie Rowe, Prince Michael en Paris. Wie de moeder is van zoontje Blanket is ook nog altijd onbekend onbekend. Of Micheal Jackson echt de vader is van zijn kinderen weten we overigens ook nog steeds niet zeker.

Lijstje: De beste hoaxen van 2010

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>