Miley Cyrus aan de drug (YouTube)

Wat moeten onze kinderen hier nu weer van denken? Disney tienerster Miley Cyrus naakt, dat konden we nog hebben, maar aan de drug. God waar moet dat heen met de wereld?

Geruchtensite TMZ publiceerde dit weekend een filmpje, waarop we Miley zien lurken aan een hasjpijp. De tiener zou apenstoned zijn en telkens het nummer ‘Pray’ van Justin Bieber krijsen, over and over again. Gelukkig waren ook haar vrienden stoned genoeg om dit niet te merken.

De video zou gemaakt zijn door vrienden van Miley, maar per ongeluk in verkeerde handen gevallen zijn en voor een zak zuurtjes doorverkocht aan TMZ.

TMZ is duidelijk op de sensatietour, als het meisje Miley al is, is de waterpijp zeer waarschijnlijk ook niet gevuld met drug, maar met salvia en dat is in California gewoon legaal. Maar uiteraard gaat Amerika weer los: “Het is een schreeuw om hulp, Miley zal eindigen als Lindsay Lohan.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Miley Cyrus aan de drug (YouTube)

  1. Pingback: Miley Cyrus zet aan tot drugverbruik | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>