Oprah huilt: Ik ben geen lesbo (YouTube)

Aan het einde van haar talkshowcarriere maakt Oprah Winfrey korte metten met alle roddels en broodje aap verhalen over het feit dat ze lesbisch zou zijn. De emotie’s lopen daarbij zo hoog op dat de Amerikaanse talkshowkoningin in huilen uitbarst.

Al jaren gaan er geruchten dat Oprah een relatie zou hebben met haar hartsvriendin Gayle King. “Ik ben niet het minste beetje lesbisch. Ze is de moeder die ik nooit heb gehad, de zus die iedereen zou willen hebben en de vriendin die iedereen verdient. Een betere persoon ken ik niet“, aldus een snikkende Oprah.

Ook ontkende Oprah het bericht dat zij in augustus dit jaar zou zijn overleden en vervolgens uit de dood zijn opgestaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Oprah huilt: Ik ben geen lesbo (YouTube)

  1. Pingback: SCHOKKEND: ‘Oprah Winfrey sliep met vriendin’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>