Best hoax ’10: ‘Verlinde weg bij RTL Boulevard?’

’In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Midden april komt in het nieuws dat Albert Verlinde met onmiddellijke ingang vertrekt bij RTL Boulevard? Was het maar waar! Verlinde heeft zich laten lenen voor een reclamespot, die hem waarschijnlijk flink wat geld gaat opleveren.

Albert vult namelijk zijn zakken met de nieuwe commercial voor KPN. In de reclame wordt het programma van de presentator op ‘pauze’ wordt gezet en kan er na een sanitaire stop gewoon weer door kan worden gekeken. Zo zet Albert nu ook zijn carrière bij Boulevard op ’pauze’. Een doodordinaire woordgrap en nog in dienst van de commercie ook. De heer Verlinde is na dit commerciële zakkenvullertje zijn journalistieke moraal volledig kwijt. Als hij die al had.

Lijstje: De beste hoaxen van 2010

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’10: ‘Verlinde weg bij RTL Boulevard?’

  1. Pingback: | Hoax

  2. Pingback: ‘Hans Kraay jr. vindt vergelijking met Anders Breivik wel best’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>