Dyslectische kentekenvervalser op A59

Een 25-jarige man uit Breda dacht een snelheidscontrole te omzeilen, door één van de letters op zijn nummerbord te overschilderen met gele verf. De bestuurder had twee letters ‘t’ veranderd in één ‘t’. Niet erg handig, een nummerbord met één letter in het midden bestaat in Nederland niet. De politie hield de man direct aan.

Op het bureau bleek de man geen geldig rijbewijs te hebben. Ook werd in zijn auto een koevoet en een breekijzer gevonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>