Bob Dylan houdt van pizza’s, heel veel pizza’s

Daar ging pizzaboer Antonio in Amhurst, Massachusetts dan maar van uit. Want als er een kerel in je pizza zaak komt, die notabene een backstage pas om zijn nek heeft hangen van het concert van Bob Dylan, en 178 pizza’s besteld; wat doe je dan? Bakken dus!

Als de wiedeweerga ging de pizzabakker aan de slag. Want ja, Bob Dylan is natuurlijk niet de minste. 178 Pizza’s later, en inmiddels al ver na middernacht, vroeg de pizza man zich af waar de backstage dude bleef.

Hij krabde zich nog eens achter zijn oor en dacht: OMG! I’ve just been Bob-Dylan-Pizza- Pranked!! Dit grapje kostte de lieve man maar liefst $4000.

Fan van Dylan is ie niet meer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bob Dylan houdt van pizza’s, heel veel pizza’s

  1. Pingback: Dader ‘Bob Dylan-pizzaprank’ moet betalen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>