Kaak Natalee Holloway was mariakaakje

Natalee Holloway is nog altijd kwijt. Het stuk kaakbot dat op Aruba is gevonden is van iemand anders. Dit blijkt op basis van onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in Den Haag.

Maar van wie is deze onderkaak dan wel? Die laat je toch niet even liggen na een middagdutje zonnebaden, al vergaap je jezelf nog zo erg aan vrouwelijk bikinischoon.

Leidt het kaakbot ons naar een derde Joran moord? En is er ergens ter wereld een moeder met een vermiste dochter (we noemen haar voor het gemak even Maria) ‘blij’ met een tastbaar aandenken? De enige die dat weet zit in de Casto Castro gevangenis te Peru. En die persoon houdt zijn kaken stijf op elkaar.

Toeristen vonden het bot twee weken geleden op het strand bij het Phoenix Hotel. Joran van der Sloot had deze plek in een van zijn bekentenissen aangewezen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kaak Natalee Holloway was mariakaakje

  1. Maria Koekenbakker

    O god, nou heb je nog geld uit moeten uitgeven ook om een pak koekjes te kopen: en nou net nu er nooit iemand op dit blog komt om te lezen!
    Ik hoop dat het pak koekjes niet al te duur was.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Best hoax ’10: Lichaam Natalee Holloway gevonden | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>