Hitler wilde met ufo New York bombarderen

Tijdens de tweede wereldoorlog zou Hitler opdracht hebben gegeven een vliegende schotel te ontwerpen, die in staat was Londen en New York te bombarderen.

Altijd werd er aangenomen dat het vliegende object nooit verder is gekomen dan de tekentafel, maar volgens een recent artikel in het Duitse wetenschappelijke magazine ‘PM’, zouden er zelfs 15 prototypes zijn gebouwd, waarmee regelmatig testvluchten werden uitgevoerd. Dit meldt Belgische krant de Morgen op haar website.

In het artikel komen ooggetuigen aan het woord die de ufo over de Thames hebben zien vliegen. Ook Amerikaanse spionnen zouden het nieuwe vliegtuig hebben ontdekt. In de toenmalige New York Times werden foto’s gepubliceerd en geschreven over een ‘mysterieuze vliegende schijf. Na de oorlog zouden de Duitsers alle ontwerpen en het prototype hebben vernietigd. Maar in 1960 konden UFO-experts in Canada het toestel namaken dat, tot hun eigen verbazing, echt kon vliegen.

Het verhaal wordt bevestigd door Igor Witkowski, een Poolse gepensioneerde historicus. In zijn boek, ‘Prawda O Wunderwaffe’, claimt hij dat de Nazi’s een buikvormig luchtvaarttoestel gecreëerd hadden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>