Robbie Williams ziet UFO

Dat Robbie Williams ze regelmatig ziet vliegen, dat wisten we al. Nu beweert de Take That zanger na twee jaar turen, ook eindelijk echt een ufo gezien te hebben.

Vanaf het balkon van een hotelkamer in Beverly Hills zag de zanger een gigantisch vierkant, dat op enkele meters voorbij vloog. “Ik heb al eerder vreemde dingen gezien maar deze keer zag ik het echt, en ik was zowaar nuchter” vertelt Robbie.

Robbie kan niet bevatten dat er mensen zijn die aan zijn bevindingen twijfelen. “Ik kan het niet verklaren, maar ik zie deze dingen. Mensen zeggen soms ‘nee Robbie, dat is niet zo of je bent gek geworden’ maar dat laat me koud.” Ook laat hij weten dat hij er zich niet voor schaamt een aluminium hoedje te dragen.

Of het object dat hij zag echt buitenaards was, weet de zanger niet zeker. Maar in buitenaardse wezens zal Robbie altijd blijven geloven. Zo laat de Telegraaf weten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Robbie Williams ziet UFO

  1. Pingback: Spoken in het huis van Robbie Williams | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>