‘Bon Jovi op Pinkpop’

Ook al duurt het nog maanden totdat het weer Pinkpop is, er wordt al flink gespeculeerd over de mogelijke line-up. Zo zijn er al enkele dagen geruchten over dat Bon Jovi één van de hoofdacts zou zijn.

En dat lijkt niet geheel onwaarschijnlijk, Bon Jovi komt wel erg dicht in de buurt van Pinkpop. De Amerikaanse band speelt tijdens het Pinkpop weekend in Duitsland en heeft op de Pinkpop zaterdag en -maandag nog geen concerten geboekt staan.

Veel vaste bezoekers zien de bejaarde ‘nep-rockers’ echter niet graag komen: “Laat die mannen lekker samen met Rick Astley op een jaren 80 feest optreden.”

Er is opluchting voor alle tegenstanders, het gerucht is absoluut onjuist. Bon Jovi doet maar één concert in de Benelux, namelijk in Brugge.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>