Raket blijkt vliegtuig. Of toch een UFO? (YouTube)

Een nieuwshelikopter van tv-zender CBS-KCBS filmde deze week toevallig de rookpluim van een opstijgende raket. Heeft Obama per ongeluk een kernwapen gelanceerd? Willen de Amerikanen Noord-Korea intimideren? Is het een ufo of een doodgewoon vliegtuig?

Het Amerikaanse ministerie van Defensie zegt niets te weten van de eventuele lancering. “We kunnen geen verklaring voor de rookpluim geven, maar wij zijn er in ieder gaval niet bij betrokken”, aldus het ministerie.

Volgens een ContrailScience.com is de rookpluim echter een stuk minder spannend. Het waterdampspoor van een vliegtuig zou in bepaalde omstandigheden sprekend lijken op een raketlancering. De hoek waarmee het bekeken wordt, de richting van het vliegtuig en zelfs de ronding van de aarde kunnen misleidend werken.

De Californische meteoroloog Kevin Martin sluit zich bij de vliegtuigtheorie aan. “We zien deze sporen vaker op bepaalde tijdstippen. Het waaide hard en het was bovendien erg koud in de lucht.”

Toch zijn er sommigen die deze verklaring niet geloven. Volgens ufo-gelovigen is de raket afkomstig van de geheime legerbasis Area 51, in de Nevada-woestijn. Waarvandaan volgens de believers al het buitenaardse leven op andere planeten in de gaten wordt gehouden.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Raket blijkt vliegtuig. Of toch een UFO? (YouTube)

 1. Ron

  Dit is niet meer dan een vliegtuig die een Chemtrail achter laat. Zie dit vaak genoeg als de zon zo oranje onder gaat en je kijkt richting de kust

    /   Reply  / 
 2. Dom Blondjé

  Dat is de lancering van een spionage-sataliet in opdracht van de Kerstman. Hij wilde wel eens weten wat Sinterklaas allemaal flikt, omdat ie veel bekender is in nederland dan hijzelf.
  Trouwens, een vliegend object is voor de Kerstman een gewoon iets; dat kan niemand ontkennen. En daar Sinterklaas voornamelijk sneeky snachts zijn bezigheden uithaald via de daken van huizen, is een spionage-sataliet de aangewezen manier om te observeren.
  Het is dus een Raket van de Kerstman!!

    /   Reply  / 
 3. Jesse

  ik denk dat de regering van alle landen en de legerleiders het geheim houden dat er buitenaaardse beschaving is!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>