‘Joran van der Sloot doodgestoken in gevangenis’

Als het buiten regent, is het druk op Twitter. En als je als twitteraar dan al je sores hebt opgebiecht, dan dood je de verveling met een valse doodmelding van een bekendheid. Gewoon voor de lol, omdat het kan.

Zo werd Harry Mulisch donderdag doodverklaard, de schrijver was dan weliswaar ziek en gestopt met eten, maar zijn hart doet het voorlopig nog steeds.

Deze zaterdag stuurt Hebikweer, via zijn Twitter een valse doodverklaring van Joran van der Sloot door. De oorspronkelijke melding wordt sinds gisterenavond al honderden malen doorgestuurd. Joran zou door een medegevangene zijn vermoord met een zelfgemaakt mes.

Na een half uurtje is het speelkwartier van Twitteraar Hebikweer voorbij en tweet de grappenmaker dat hij weer aan het werk gaat. Kansloos, hebben sommige mensen nu echt niets beters te doen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Joran van der Sloot doodgestoken in gevangenis’

  1. Pingback: Ketting groeit in arm van gevangene | Hoax

  2. Pingback: ‘Joran steekt celmaten neer’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>