Micheal Jackson leeft verder als blonde vrouw (YouTube)

Schokkend MJ nieuws, Michael leeft, en gaat tegenwoordig door het leven als een blonde vrouw. Op YouTube is een filmpje opgedoken dat bizarre verbanden legt tussen een onbekende vrouw en de gedaante van Michael.

De vrouw was ook aanwezig bij de ceremonie, ze zit midden in het publiek en draagt een donkere bril, dat is op zich al verdacht: Want waarom zou je een zonnebril dragen in een toch al donkere concertzaal? Maar als we de foto vergroten en nader onderzoeken, heeft het gezicht van de blonde vrouw een opvallende gelijkenis met, juist! Micheal Jackson.


De onbekende vrouw duikt voor de tweede keer op in een filmpje op de Amerikaanse roddelsite TMZ. Op de beelden lopen Michaels arts Conrad Murray en de vrouw gezamenlijk een woning binnen. Boven het filmpje staat de suggestieve titel: ‘Conrad Murray – The doctor is in’, dit zou volgens de bedenker van deze complottheorie betekenen dat TMZ eigenlijk wil zeggen: ‘Michael Jackson is in’.

En daar haken wij dus af; allemaal heel geloofwaardig hoor, Michael Jackson tegenwoordig een blonde vrouw, dat verwacht je niet, dus het zou de perfecte dekmantel zijn. Maar TMZ ook onder het hoedje, lijkt ons erg onwaarschijnlijk.

Even scrollen naar 2:07, dan begint het pas interessant te worden!

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Micheal Jackson leeft verder als blonde vrouw (YouTube)

 1. patricia

  beginnen ze weer. ze zeggen altijd michael jackson was die vermomt en dan weer die maar bleek ook niet waar te zijn. ik geloof het niet zo, waarom zou hij zich als vrouw vermommen en bij zijn eigen ceremonie zitten?en met foto’s kan je alles he? dus wie weet is het nep.en waarom zou hij hem dood in spel zetten?
  voor mij is hij gewoon dood ook al ben ik fan van hem en hou ik veel van hem,liefst hoop ik wel hij leeft. maar ik kan niet geloven.
  ik geloof het pas als je echt zie en resultaat zie.
  gr patricia

    /   Reply  / 
 2. Meachaela Jaszoon

  Denk aan Kelly (van Big Brother)
  Bij M.J. was het een stuk makkelijker om hem in een vrouw te transformeren; want aan genitaliën hoefde ook al niet al te veel veranderd te worden; daar zat al niet veel. Bovendien had hij al een vrouwenstem, droeg hoofddoekjeskilo’s en gebruikte kilo’s make-up per keer.

    /   Reply  / 
  1. patricia

   hoi
   hoe weet je het zeker? en wie was dan in die kist? en in ziekenhuis?
   en waarom zou hij dat doen? arme kinderen dan.
   maar ja het zal wel.

     /   Reply  / 
   1. Tim

    Omdat je als vrouw makkelijker aan kleine jongetjes kunt zitten dan als zgn manspersoon.

      /   Reply  / 
    1. patricia

     bedankt je voor me op kwam.
     en ik was dus niet helemaal fout?
     ja ik ben licht verstandelijk handicap en als ik dan zinnen zie staan niet compleet is of niet helemaal snapt kan ik zo reageren.dat was fout maar kon niks aan doen heb ook excuus aangeboden.
     ik geloof ook niet hij dit is anders zou ik het wel voelen in me.
     sinds hij dood is gegaan is gevoel beetje verdwenen en vind ik wel jammer.was altijd gek op hem.
     mis hem nog wel.

       /   Reply  / 
     1. Laatbloeier

      Beste Patricia,
      Graag gedaan, en jij hebt tenminste je excuus aangeboden. Dat deed Tim niet voor zijn respectloze opmerking.
      En nu zie ik dat er een aantal opmerkingen zijn weggehaald. Misschien maar beter, want het had niets te maken met het bovenstaande stukje.
      Ik vind het ook erg dat Michael Jackson er niet meer is. En ik mis hem ook….. hij heeft ontzettend veel voor de wereld en vooral voor kansarme kinderen gedaan. Maar hij kreeg stank voor dank van mensen die hem niet begrepen of zelf slecht denken.

        /  
 3. Laatbloeier

  Dit verhaal speelde een jaar geleden al. Internet en YouTube staan bol van de hoax theorieën over Michael Jackson’s dood. Sommige zitten best goed in elkaar en ook deze is niet zo gek, want het profiel van de vrouw lijkt op het profiel van Michael.
  Michael Jackson was inderdaad dol op vermommingen, met name in zijn korte films. Maar ook uit noodzaak, want als zichzelf kon hij zich nergens vertonen zonder een horde journalisten en fans achter zich aan te krijgen. De prijs van de roem is hoog….
  Zelf geloof ik dat Michael Jackson dood is, maar hij was een bijzondere man en je weet het maar nooit. Als hij nog zou leven, zou ik het wel de stunt van de eeuw vinden. En dan hoop ik vooral dat hij eindelijk rust heeft.

    /   Reply  / 
 4. brammetje b

  Wie zegt dat hij al niet jaren eerder is pverleden en dat er al die tijd geen dubbelganger zokn plaats in nam. Em het bij het geplande optreden bij de echte fans direct zou zijn opgevallen. En dat daarpm die dubbelganger nu ook maar dood moest om de mythe in stabd te houden.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Ja, ik weet dat dat verhaal ook de ronde doet. Het is nog niet eens zo’n gekke theorie, maar dan moet er wel een dode dubbelganger zijn die ook vitiligo had (Michael’s huidziekte). Vitiligo wordt namelijk genoemd in het autopsierapport. Tenzij dat ook vervalst is, maar zo kun je eindeloos doorgaan.

     /   Reply  / 
 5. Pingback: Micheal Jackson leeft voort op Fok!-forum | Hoax

 6. Sabrina

  Voor degene die altijd K.U.T. opmerkingen maken over M.J. Jullie hebben eindelijk jullie zin! Hij dood… Al die theorieen over ‘t feit dat hij nog leeft… Ik zou willen dat ‘t waar is. Ik mis ‘m. Ik ben al fan sinds ik 5 was. En ik zal fan blijven zolang ik leef.

    /   Reply  / 
 7. Pamela

  ik ken michael niet lang, maar ben bang, alles wat gezegd wordt, alles is vernield voor hem, leefde hij nog maar, ik houd van hem ik mis hem!
  en dat alles van van hem gezegd word, dat hij nog leeft enzovoort,
  maakt mij dood! ik leef met hem mee en ik blijf zijn fan, hij is mijn alles, mijn voorbeeld, en alles wat je wensen kan!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>