Rotterdamse raampoeper is nep! (YouTube)

Gezien op Dumpert, de Rotterdamse raampoeper. Smerig is het zeker, maar is het filmpje echt? Gebouw in kwestie is de Rotterdamse kunstacademie. De poeperd steekt zijn achterste vanaf de derde verdieping naar buiten, op deze verdieping zit toevallig de afdeling animatie en grafische vormgeving. Hiermee wordt het vermoeden gewekt dat het filmpje met digitale effecten in elkaar is geknutseld.

Ook de directeur Richard Ouwerkerk bevestigt dit vermoeden: “Misschien dat de studenten iets in elkaar geflanst hebben”, oppert hij.

Een digitaal in elkaar geknutseld filmpje behoort tot de mogelijkheden. Wij denken echter dat het hier gaat om gezichtsbedrog. Goed kijken naar het kontje, lijkt het niet eerder op een elleboog? Goed kijken naar de poep, die komt er veel te snel uit, gevalletje tuinslag met dikke derrie. En tenslotte, kijk hoe de vermeende kont (lees elleboog) weer naar binnen gaat. Conclusie: zaakje Rotterdamse raampoeperd stinkt!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>