Bigfoot in game Red Dead Redemption

Of de Bigfoot echt bestaat weten we nog steeds niet. Toch wordt de groot uitgevallen mensenaap regelmatig gespot, zoals laatst nog op de Veluwe en in Polen, waar de wilde aap overmatige belangstelling toont in een jong bikinimeisje. Ook in China gelooft met heilig in het bestaan van het monster, daar wordt zelfs een speciale zoekactie naar meer bewijs op touw gezet.

Ook spelers van computergames zijn in de ban van de Bigfoot. Eerst verscheen hij al in Grand Theft Auto: San Andreas en nu blijkbaar ook in de wereld van cowboy-schietspel Red Dead Redemption.

In Grand Theft Auto leidde geruchten over een Bigfoot in de game tot een georganiseerde jacht waar duizenden gamers wereldwijd aan deelnamen.

De makers van het spel, lijken nu zelfs het bestaan van een Bigfoot in hun game te bekennen. Op haar officiële blog heeft gamefabrikant Rocket een printscreen van de Bigfoot geplaatst. Daarmee lijkt nu ook in Red Dead Redemption het startsein gegeven tot een grote Bigfoot expeditie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bigfoot in game Red Dead Redemption

  1. Pingback: ‘Bigfoot in Grand Theft Auto V’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>