Hartaanval Jean-Claude Van Damme is hoax

Hele Wereld, inclusief alle Nederlandse media, gaat nat, Jean-Claude Van Damme’s hartje klopt nog steeds, bericht over hartaanval was een hoax, zo meldt de spierbundel op zijn eigen Facebook.

Vanochtend berichtte diverse nieuwssites (inclusief Nu, Telegraaf en Parool en 71 andere Nederlandse sites, 196 Engelse sites, 122 Spaanse sites, 18 Duitse sites) dat het hart van Jean-Claude Van Damme zichzelf had opgepompt. Zijn hart zou overgeslagen zijn tijdens een opname voor zijn nieuwe film Weapon. De acteur zou direct teruggevlogen zijn naar zijn huis in België om te herstellen.


In het bericht staat verder te lezen dat, zijn management laat weten dat het goed met hem gaat. Wanneer de opnamen voor de actiefilm worden vervolgd is niet bekend. Naast Van Damme, die het in de film opneemt tegen drugsbaronnen, is ook Scott Adkins te zien.

Jean-Claude Van Damme stelt zijn fans echter gerust, met de 50 jarige filmster is niets aan de hand, zo schrijft de opgepompte spierbundel op Facebook.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>