Jezus doet kiekeboe op Google StreetView

Zelfs de zoon van God  kan tegenwoordig niet meer ontsnappen aan het alziend oog van de Google Streetview camera’s te ontsnappen. Jezus werd gesnapt langs een bergweggetje in Zwitserland. Of is het een vuiltje op de lens? Het is maar net waar je in gelooft.

Lees ook: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus doet kiekeboe op Google StreetView

  1. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>