Sexy kontje mag niet op Facebook

Facebook heeft de foto van een sexy kontje als profielfoto geweigerd. De eigenaresse Ekstra Blanet, won met haar roze achterste de Deense verkiezing voor het mooiste kontje. Een fan maakte een pagina op Facebook aan om haar te huldigen. Enkele dagen later werd de pagina al geblokkeerd. Een blote kont is volgens de profielsite aanstootgevend. En het doorgeven van privacy gevoelige informatie aan adverteerders is volgens diezelfde website dan weer doodnormaal.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sexy kontje mag niet op Facebook

  1. Jeems

    En dat erwijl iedereen toch flink met de billen bloot gaat op Facebook!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>