Meisje betrapt rukker in metro (YouTube)

Geen hoax dit keer. Maar we willen je deze Peter R de Vries reconstructie van Japanse makelaardij niet onthouden.

De strafzaak: Een vieze man was in de metro op zijn gemak met zijn pielemuis aan het spelen, toen hij ontdekt werd door een 28-jarige vrouw.

Ik keek naar de man, en zag zijn hand op en neer bewegen. Het werd steeds duidelijker. Ik  zag een vreemde uitdrukking op zijn gezicht.”

Tijd om in te grijpen, de jonge vrouw probeerde via de intercom contact te zoeken met de bestuurder van de metro. Helaas bleek de verbinding slecht, waarop ze de melding met luide stem moest herhalen. “Verstaat u mij?! In wagon 2093 is een man aan het rukken“, schreeuwde ze door de intercom.

Jeuk
Vier haltes verder kwamen een beveiligingsbeambte en een politieagent aangesloft die de man meenamen. De man ontkent zijn voyeuristische activiteiten en houdt vol dat hij slechts zijn jeuk aan het wegkrabben was.

Een Taiwanese collega van misdaadjournalist Peter R de Vries, is inmiddels op het verhaal gedoken en wil het metrobedrijf aanklagen wegens slecht functionerende intercoms, zie deze schokkende reconstructie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>