‘Justin Bieber heeft weer losse handjes’

Kindsterretje Justin Bieber lijkt zijn losse handjes weer eens niet te kunnen thuishouden. Tegen zijn verlies kan zanger ook al niet.

Tijdens een avondje lasergamen in Richmond (Canada) heeft hij een twaalfjarige jongen een klap gegeven. Dat beweert althans de vader van de tiener, die aangifte heeft gedaan. Enkele weken geleden was er ook al een bericht dat Bieber een fan zou hebben gemolesteerd, dit bleek een hoax te zijn.

Volgens getuigen had het slachtoffer Bieber tijdens het lasergamen als hoofddoel uitgekozen. Hij dreef de zanger in een hoek om hem met zijn laserpistool te doorzeven. Toen Bieber hem vroeg daarmee te stoppen, zou de jongen hem voor homo hebben uitgescholden. De vader beweert dat Bieber niet tegen zijn verlies kon en zijn zoon vervolgens een klap heeft gegeven. Meisjesmagneet Bieber stelt echter dat hij de jongen alleen maar wegduwde.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Justin Bieber heeft weer losse handjes’

 1. elisa

  hij beledig gem eens niet

    /   Reply  / 
 2. rom

  WAAAROM GEEFT DEZE SITE ALLEEN MAAR FACKING DOMME DINGE OVER JUSTIN BIEBER DIE NIET WAAAR ZIJ NJOH?

    /   Reply  / 
 3. SWangie

  Omdat hij dom is

    /   Reply  / 
 4. Pingback: 8 verzinsels over Justin Bieber | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>