Ufo’s boven New York (YouTube)

De marsmannetjes komen! Wilde speculaties vanuit het zakendistrict Manhattan. Diverse mensen zagen woensdag mysterieuze glimmende objecten door de lucht vliegen.

Rond half twee stond de alarmlijn van de politie in New York roodgloeiend, honderden mensen deden melding van zilver reflecterende objecten, die met hoge snelheid over Manhattan vlogen. Duizenden mensen die op dat moment hun lunchpauze hadden waren ooggetuigen.

“Ik heb een tijdje staan kijken, het was verbluffend. Dit kan niet iets gewoons zijn. Er gebeurt iets wat wij niet weten”, aldus de 49-jarige Joseph Torres tegen een verslaggever van de New York Daily News.

Niemand heeft tot nu toe een verklaring kunnen geven voor de onbekende vliegende objecten, de politie weet niets, het leger ook niet en de objecten waren niet op de radar te zien.

Op Internet wordt verwezen naar een boek, geschreven door een oud legerofficier, hierin wordt voorspeld dat op 13 oktober Ufo’s zich zullen laten zien boven de belangrijkste steden van de wereld. Het boek kwam vorige maand uit.

Update: Nu ook ufo’s boven Texas en Florida

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ufo’s boven New York (YouTube)

  1. Pingback: Ufo’s vliegen door naar Texas (YouTube) | Hoax

  2. Pingback: De 10 grootste UFO waarnemingen 2010 | Hoax

  3. Pingback: Hoax history: ‘Duizenden ufo-mysteries opgelost’ (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>