Voetballer veinst hartaanval na goal (YouTube)

In Uruguay, daar weten ze wat humor is, vooral de voetballers uit dit land zijn echte grappenmakers. Neem nu spits Santiago Silva, die na een doelpunt altijd net doet of hij een hartaanval krijgt. Bezorgde medespelers schrikken zich de pleuris en staan klaar de speler een hartmassage te geven.

Haha, sliep uit! “Jullie dachten dat ik dood ging hè?” De humor van de supporters is in dit geval beter, deze spraken van een ‘vrij smakeloze grap’. Ook respectvol als je bedenkt hoeveel collega voetballers er jaarlijks zomaar op het veld in elkaar zakken.

De Uruguayanen zouden een voorbeeld moeten nemen aan hun IJslandse collega’s, die elk doelpunt vieren met een hilarisch stukje pantomime.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>