Peter R de Vries dood aangetroffen?

Twitterpaniek, gerucht gaat dat Peter R de Vries dood is aangetroffen. Peter is echter nog springlevend, het gaat slechts om zijn Braziliaanse collega Wallace Souza.

De Braziliaanse misdaadjournalist werd vorig jaar wereldnieuws, nadat hij ervan verdacht werd de misdaden die hij oploste alvorens zelf had gepleegd. (lees ons artikel) Wie zijn eigen moord nu moet oplossen is niet duidelijk. Misschien voelt de echte Peter R de Vries zich geroepen?

De Braziliaanse Peter R
De Braziliaanse politie arresteerde Wallace R. Souza vorig jaar. Vermoed werd dat hij ten minste vijf mensen in koelen bloede heeft vermoord, om deze vervolgens als eerste te verslaan in zijn eigen programma.

De moordjournalist werd niet alleen verdacht van moord, maar ook van betrokkenheid bij een criminele organisatie en drugssmokkel. Toen agenten zijn huis doorzochten, vonden ze veel contant geld en politiewapens.

Volgens zijn advocaat was Souza uiteraard onschuldig. Hij zou er op zijn beurt zijn bijgenaaid door de echte daders van de moorden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>