Vrouw ziet Jezus op MRI-scan (YouTube)

Kiekeboe, daar is hij weer! Tammie Cohrs kon haar ogen niet geloven toen ze haar MRI-scans onder ogen kreeg. Op de foto’s zag de kankerpatiënte ‘de zoon van God‘, tot wie ze tijdens de scan zo intensief gebeden had. Halleluja!

“Tijdens de scan voelde ik de aanwezigheid van Jezus. Toen ik een paar dagen later de resultaten zag, was het ineens de gedaante van ‘de zoon van God’ die haar aankeek. “Ik dacht eerst nog dat ik het verkeerd zag, maar Jezus’ ogen, wenkbrauwen neus en mond alles zat eraan.” De kankerpatiënte heeft de overtuiging dat Jezus haar verder zal helpen in de strijd tegen haar ziekte.

Lees ook: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouw ziet Jezus op MRI-scan (YouTube)

  1. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>