Haarscherpe UFO gefilmd boven Rotterdam (YouTube)

Een inwoner van Rotterdam beweert een UFO te hebben gefilmd. Zomaar met zijn videocamera op klaarlichte dag vanaf zijn balkonnetje.

De ufo-spotter doet zijn verhaal op Fok.nl:“ Ik stond op mijn balkon te roken toen ik twee bollen boven mijn huis zag. Normaal zie ik ze ‘s nachts en meestal eentje, geen twee. Nu zag ik ze voor het eerst overdag. De beelden zijn echt en bevinden zich nog steeds op de camera.

De ooggetuige neemt in zijn eigen verklaring al direct zijn aluminium hoedje af: “NASA heeft dit soort lichtbollen ook in hun opnames staan op Youtube onder UFO’s en geen satellieten. Ook zijn dit geen ballonnen, natuurverschijnsel e.d. Het blijft een ONGEÏDENTIFICEERD VLIEGEND OBJECT. Dit kan dus alles zijn, en heeft niet gelijk met aliens etc. te maken.”

Tientallen getuigen
Maar de Rotterdammer is niet de enige die ze ziet vliegen, via Fok.nl meldden zich inmiddels tientallen getuigen. “Deze witte bollen krijg ik wekelijks voor de lens en tot op heden weet nog niemand om welk fenomeen het hier gaat. Ik dacht in eerste instantie aan een radiosonde die elke dag om ca 12 :00 worden opgelaten door het KNMI maar zij wezen dat af om die tijd in deze regio

Maar niemand heeft enig idee wat de verlichte bollen in werkelijkheid zouden kunnen zijn. En uiteraard houdt het Ministerie van Defensie en KNMI ook weer mediastilte. Moeten we dan toch maar het vliegveld dichtgooien?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Haarscherpe UFO gefilmd boven Rotterdam (YouTube)

 1. Dom Blondjé

  Verlichte bollen:
  Zie mijn wetenschappelijke uitleg bij het vorig UFO bericht:
  Chinezen gooien alweer vliegveld dicht na UFO (YouTube)

    /   Reply  / 
 2. Aleks

  Ik heb ze zelf gezien met me ogen boven zestienhoven. $ minuten later kwam een straaljager rond draaien. Gellof of niet maar lijkt mij ze zijn niet voor niets een jager eropaf sturen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>