Telegraaf voorbarig met zelfmoord Antonie Kamerling?

De Nederlandse acteur en zanger Antonie Kamerling (alias Peter uit GTST) is in de nacht woensdag op donderdag overleden. Zijn lichaam werd gevonden in een woning in zijn woonplaats Zevenhoven. Het management van de zanger heeft dit inmiddels bevestigd. Dus aan dit nieuws hoeven we niet te twijfelen.

Wel vreemd is dat de Telegraaf en zusje Sp!ts, die het nieuws als eerste melden, eerst weten te vertellen dat de acteur zichzelf van het leven heeft beroofd. Enkele seconden later is het bericht op de site ineens veranderd. Op Twitter leiden geruchten over een mogelijke zelfmoord tot een heftige discussie.

Sensatiezucht of piëteit?
Kopt de Telegraaf en ook zusje Sp!ts met zelfmoord uit sensatiezucht?  En trekt de krant zijn bericht in, nadat de redactie tot tien heeft geteld en bedacht dat dit zonder bevestiging toch wat ongepast is. Of weet de Telegraaf wel meer en houdt de krant details over het nieuws uit piëteit buiten de krant?

Update: Nieuws gaat snel, Telegraaf heeft inmiddels hoor en wederhoor gedaan, Kamerling pleegde toch zelfmoord. Bericht wordt tevens bevestigd door zijn zwager, Albert Verlinde. Bericht Telegraaf weer terug veranderd, het zal een hectisch kwartiertje geweest zijn op de Telegraaf redactie.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Telegraaf voorbarig met zelfmoord Antonie Kamerling?

  1. m bosman

    Wat erg, Ik weet wat een depressie is, een hel op aarde. Ik heb het ook 2 keer doorstaan. gelukkig. Wat jammer dat hij het niet heeft gered, zo’n groot acteur en zanger. Wat zal hij het moeilijk gehad gehad hebben.

    Martin Bosman Brummen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>