Politie waarschuwt voor eieren op de voorruit

Vanochtend in onze mailbox, een waarschuwing ogenschijnlijk afkomstig van de politie Brabant. In de mail worden autobestuurders, maar vooral vrachtwagenchauffeurs die ’s nachts op pad gaan gewaarschuwd voor overvallers.

De overvallers zouden de bestuurder tot stoppen dwingen door eieren op de voorruit kapot te gooien. Wanneer nu de ruitenwissers worden aangezet ontstaan er één dikke ondoorzichtige brei, waardoor doorrijden onmogelijk is.

Bij een korte rondgang op Internet blijkt het bericht echter overal op te duiken. En de politie Brabant weet van niets. Ordinaire bangmakerij dus, welke criminelen alleen maar op goede ideeën brengt. Wees dus voorbereid, want alleen dat zullen de overvallers eieren voor hun geld kiezen.

Overal op Internet:

Spiritualia :: Opgepast voor criminelen die rauwe eieren tegen de
1 juli 2010 De politie heeft bewakingsbeelden van de overval waarop de dader is te de jongeman eieren voor zijn geld en ging hij er te voet vandoor.

nieuwe techniek overvallers
14 berichten – 13 auteurs – Laatste bericht: 6 feb
mensen nieuwe techniek overvallers in paramaribo: Als je ‘savonds op de weg rijdt met de auto en er eieren op jouw voorruit worden
www.mamjo.com/forum/index.php?topic…0

“De Stippel”: Eieren gooien…
21 jan 2010 Hieronder leest u over een nieuwe techniek die door overvallers wordt toegepast. Als je ‘s avonds op de weg rijdt met een auto en er eieren
destippel.web-log.nl/…/01/eieren-gooien.html – In cache

23 feb 2010 Is dit een Waarschuwing tegen een Overval of Flauwekul ? :hmmz auto en er eieren op jouw voorruit
www.opelforum.nl/viewthread.php?fid=40&tid… – In cache


De originele spammail:

Als je op de snelweg rijdt (dit betreft voornamelijk voor nachtelijke ritten ) en ze gooien eieren op je voorruit (!!!), zetten de meeste mensen hun ruitenwissers en sproeier in werking.

Gebruik echter geen ruitenwisser en/of water maar rij gewoon verder door tot dat je op een veilige locatie kunt stoppen. Indien je n.l. eieren met water mengt, wordt het een melkachtig substantie en zie je helemaal niets meer! Je bent of wordt dan gedwongen om te stoppen en zo wordt je dan het slachtoffer van een roofoverval. De handlangers van de eierengooiers rijden nl. vlak achter je. Dit is de nieuwste techniek die wordt gebruikt door de slimme criminelen.

Stop op een veilige plaats zodat je veilig de eieren met een papieren zakdoek of tissue kunt verwijderen.

Verspreid dit bericht op zo groot mogelijke schaal.
Succes!

Namens:
Regiopolitie Brabant Zuid-Oost,
Bureau Valkenswaard,
Waalreseweg 5, 5554 HA Valkenswaard

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Politie waarschuwt voor eieren op de voorruit

  1. Pingback: Pas op telefoonfraude via: 0044141455114 | Hoax

  2. Pingback: Pas op: ‘Dievenbende loert op flatscreens’ | Hoax

  3. Pingback: Overvallers laten vrouwen naakt achter | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>