Jezus en Einstein verschijnen in keukendeur

Altijd al een gezegende keukendeur willen hebben? Op Ebay wordt een houten deur aangeboden waarin in de houtnerven het gezicht van Jezus is te zien. Voor niet minder dan 15.000 dollar ben jij de nieuwe eigenaar van deze hemelpoort.

De wonderlijke deur is eigendom van een inwoner van Kansas City. In het hout is duidelijk het silhouet van een man, met een snor en lang haar te zien. Volgens de verkoper stelt het silhouet niet alleen de zoon van God voor, maar ook supergeleerde Albert Einstein. Wij hebben dit collectersitem vast op onze wishlist geplaatst.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus en Einstein verschijnen in keukendeur

  1. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>