Arabieren censureren sexy Mariah Carey

Ook in Saoedi Arabie is Mariah Carey een superster. De Arabieren bewonderen Mariah vooral om haar zangstem en gevoelige liedjes, want een vrouw bewonderen om haar sexy lichaam en rondingen is in het Islamitische land streng verboden. Arabieren hebben sowieso geen idee van het sexy imago van de zangeres, Mariah’s wulpse naakte albumfoto’s worden al jaren digitaal gekuist.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>