Michelle Obama heeft een dikke kont

Kijk en vergelijk, prinses Letizia van Spanje, de Franse first lady Carla Bruni en Amerika’s machtigste vrouw Michelle Obama, wat valt je op? Juist die kont, daar passen de strakke billetjes van Bruni en Letizia samen in, en dan hebben we het niet eens over de informele jute zak die Michelle aan heeft, neem dan de kittige cocktailjurkjes van Bruni en Letizia.

De bovenstaande foto wordt via de mail doorgestuurd en is de laatste maanden voer voor roddeljournalisten die pretenderen verstand te hebben van de laatste mode. In werkelijkheid stonden de dames in dit geval niet op hetzelfde moment op dezelfde trap. De foto van de kont van Michelle is vanuit een ander perspectief en meer informelere bijeenkomst genomen.

Een echte foto had zeer waarschijnlijk dezelfde kritieken hebben opgeleverd.

De originele spammail:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Michelle Obama heeft een dikke kont

  1. kes

    nice

      /   Reply  / 
  2. Billeke van A

    Beter een dikke kont dan dat je een grote lul bent, Fred.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>