Moeder plakt zoontje met plakband tegen de muur

Een Amerikaanse tienermoeder en haar vriend hebben na een nachtelijk drugfeestje voor de lol hun 22 maanden oude zoontje tegen de muur geplakt. De moeder hield haar zoontje vast terwijl haar vriend aan de slag ging met de plakband. Gierend van het lachen namen de twee foto’s om deze ‘fantastische’ bak nooit meer te vergeten. (ook leuk voor het fotoboek, kan die jongen later ook om lachen)

Toen het kind wist los te komen, werd zijn zuigfles aan de muur geplakt, net op de hoogte dat hij er net niet bij kon. De feiten kwamen aan het licht toen moeder Jayla Hamm haar foto’s aan een vriendin liet zien, die de politie waarschuwde.

Moeder Jayla Hamm kwam er nog goed mee weg ook: tien dagen cel en twee jaar voorwaardelijk. Vriend Corde Honea kreeg meteen drie jaar gevangenisstraf, met nog eens twee jaar voorwaardelijk, plus twee tot vijf jaar wegens een eerder gepleegde gewapende inbraak, plus een tot twee jaar voor het bezit van een gestolen vuurwapen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Moeder plakt zoontje met plakband tegen de muur

  1. Mytje

    Ze mochten die “moeder” ook nog wel eens wat meer straffen!

      /   Reply  / 
  2. onbekend

    das tog niet normaal meer waarom zouw je je kind van 22 maanden voor de lol aan de muur plakken als ik dat zag hea deed ik t bij hun *lacht geniepig en wrijft in handen*

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>