Hoax History: Lady Gaga is een man (YouTube)

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Kijk die grote handen, die grote adamsappel in haar keel, haar dikke make-up, valse wimpers en extravagante kleding travestie-style. Overduidelijk, Lady Gaga is een man, als we dit filmpje op YouTube mogen geloven tenminste.

Een bericht dat zeker duim zuigt, maar Gaga ontkent de geruchten niet. En langzamerhand duiken er steeds meer ‘bewijzen’ op dat Gaga misschien wel een mannetje of hermafrodiet is. Zo denken tienduizenden concertbezoeker tijdens een optreden haar piemel te zien. En willen fans tijdens een crowdsurf over het publiek toch even zelf checken.

Hoe het nu echt zit, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Maar wat doet het ertoe, de wereld is een eigenzinnige superster met een geheel eigen persoonlijkheid rijker, al beweren boze tongen dat Gaga deze persoonlijkheid keihard kopieerde van haar overleden vriendin. Wist je overigens dat Megan Fox ook een man schijnt te zijn?

Lady Gaga is

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Meer Hoax History

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoax History: Lady Gaga is een man (YouTube)

  1. Pingback: Hoax history: Megan Fox is een man | Hoax

  2. Pingback: Fan checkt geslacht Lady Gaga | Hoax

  3. Pingback: Stiekem toch niet dood in 2010 | Hoax

  4. Pingback: Eminem denkt nog altijd dat Lady Gaga een man is | Hoax

  5. Pingback: Lady Gaga als man op hoes nieuwste single | Hoax

  6. Pingback: Justin Bieber heeft cameltoe | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>