‘Bodyguard Michael Jackson vader van Blanket’

Het was even stil rond wijlen Micheal Jackson, maar de King of Pop rust zeker nog niet in vrede. Vandaag beweert zijn voormalige bodyguard Matthew Fiddes de biologische vader te zijn van Blanket. En daarmee staat het aantal mogelijke vaders van Blanket op drie. Zo gingen eerder geruchten dat Omar Bhatti (mogelijk ook weer een geheime zoon van Michael zelf) en kindsterretje Macaulay Culkin hun zaad hebben gedoneerd. Jacksons eigen sperma zou te traag zijn om voor nageslacht te kunnen zorgen.

Matthew Fiddes zou sperma hebben gedoneerd aan Michael in 2001, meldt TMZ. Blanket werd in 2002 geboren. De bodyguard zegt dat het uiterlijk van Blanket overeenkomt met jeugdfoto’s van hem.

Wie is de vader van Blanket?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Bodyguard Michael Jackson vader van Blanket’

 1. MJ!

  Wat boeit het nou? Niemand wil weten wie zogenaamd ‘de echte vader’ is. Want dat is Michael. Hij is hun vader en laat hem nou met rust!

    /   Reply  / 
 2. Laatbloeier

  Och ja, ze blijven maar gissen en denken weer wat te hebben gevonden. En als dit ‘nieuws’ van TMZ komt, heb ik sowieso al mijn bedenkingen over het waarheidsgehalte.
  Ik sluit me aan bij MJ! Michael is Blanket’s vader en ze moeten Michael en zijn kinderen eens met rust laten.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: De 25 grootste verzinsels over Micheal Jackson | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>