‘Roze poes paste goed bij kapsel’

De eigenares van de roze geverfde poes die afgelopen weekend werd gevonden, zegt haar huisdier geverfd te hebben omdat deze zo goed bij haar kapsel zou staan.

De roze geschilderde witte poes, die luistert naar de naam Oi! Kitty, werd enkele dagen geleden in een tuin gevonden. Na een zoektocht van de politie bleek de 22-jarige roze-harige  Natasha Gregory uiteindelijk de eigenares van de poes.

Aan The Sun vertelde de vrouw dat ze het idee om haar poes te verven gekregen had door een tv-programma. “Ik heb haar geverfd met voedselkleurstof. Ik wist dat het niet giftig of gevaarlijk voor de poes kon zijn, omdat het ook gebruikt wordt om eten te kleuren”, reageert de dierenliefhebster doodleuk.

“Ik wilde altijd al een roze huisdier”, vervolgt ze. “Het is mijn favoriete kleur en nu past ze bovendien perfect bij mijn kapsel.” Inderdaad het haar van Natashia is ook roze. De poes zit momenteel nog in het asiel, het is niet duidelijk of de vrouw haar huisdier terug krijgt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>