WK-babe Larissa geilt presentator op (YouTube)

Waar kennen we Larissa Riquelme ook alweer van? Wij zeggen, borsten, mobiele telefoon en WK, gaat jouw ringtone al rinkelen? Bij het zien van deze foto waarschijnlijk wel.

De rondborstige dame gebruikte haar plotselinge beroemdheid al door te cashen met een naaktshoot (NSFW). En daar blijft het niet bij: mevrouw heeft nu haar zinnen gezet op een Mexicaanse talkshow presentator.

Zie hier hoe ze de arme man tijdens een live-uitzending helemaal opgeilt. Ze legt zijn hand op haar borst en trakteert hem op een stevige kus op de lippen. De presentator hapt gretig toe, dit noemen ze in Mexico nu objectieve journalistiek.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>