Man eet goudvis in dierenwinkel (YouTube)

Alweer een Engelsman met een bijzondere dierenliefde. Nadat een nog onbekende malloot zijn kat een roze metamorfose gaf. Een andere Engelsman, of wellicht wel dezelfde, verwarde dit weekend de dierenwinkel voor de viswinkel. De ‘dierenliefhebber’ vroeg om een goudvis. Hij verzocht de verkoper of hij goudvis in het glas wilde doen want hij woonde toch aan de overkant.

De verbaasde verkoper voldeed aan het verzoek. Maar de verbazing sloeg om in afkeer toen de man na het betalen het glas aan zijn mond zette en de goudvis harig-style doorslobberde. Intussen is de dierenbeul door de politie gearresteerd, maar ontkent hij een dierenbeul te zijn. “Het is al meer dan een jaar geleden, en we hadden gedronken tijdens een feestje. Ik herinner me zelfs niet veel van het voorval. Ik hou van dieren, ik heb zelfs net een puppy gekocht.”

Jij mag kiezen, welke dierenbeul moet er deze week roze geverfd aan de haaien worden gevoerd?

Welke dierenbeul verdient de meeste straf?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>