Foto Linsey Lohan met heroïnespuit nep?

De Lohan publiciteitsmachine draait weer op volle toeren, de drugverslaafde superster zit sinds enkele dagen weer in de cel, etaleert pornokiekjes van haar minderjarige zusje om haar eigen kledinglijn te verkopen, verft haar blonde lokken rood en tevens worden er foto’s gepubliceerd waarin mevrouw een heroïnespuit in haar arm zet.

De foto, die is gemaakt in 2007 op een Hollywoodfeestje, werd gepubliceerd door de entertainmentwebsite X17 Online. En kort daarna weer verwijderd. Te zien dat Lindsay haar onderarm heeft afgebonden en een injectienaald richting haar arm brengt. Andere partypics tonen feestbeest Lohan zoenend met collega drugdame Paris Hilton, toevallig ook op het feestje aanwezig.

Of de foto’s echt zijn valt te betwijfelen, de foto’s zijn onscherp en erg onduidelijk. Ook is het onwaarschijnlijk dat Lohan heroine gebruikt, meer waarschijnlijk laat ze het bij de pillen en snuiferij. Onder invloed van deze middelen zou Lohan uiteraard ook stoer met de heroïnespuit hebben geposeerd, dat zou betekenen dat de foto wel echt is, maar of ze de spuit vervolgens ook heeft leeggespoten, blijft de vraag. Wat denk jij?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Foto Linsey Lohan met heroïnespuit nep?

  1. Pingback: Miley Cyrus aan de drug (YouTube) | Hoax

  2. Pingback: Miley Cyrus zet jongeren aan tot druggebruik | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>