Dierenbeul verft kat roze (YouTube)

De politie van het Engelse Swindon is op zoek naar een onbekende malloot die een kat roze geverfd heeft. Het dier werd na zijn metamorfose over een tuinhek gegooid.

De dierenbescherming noemt de verfbeurt, een ‘zieke daad’. De verf mag dan wel niet giftig zijn, maar zelfs na een goede wasbeurt heeft de kat zijn originele witte kleur niet terug.

De kat is opgevangen in het asiel en heeft daar de toepasselijke nieuwe naam Pink gekregen. Hier wacht hij op een nieuw baasje.

De Engelse man was niet de enige dierenbeul van dit weekend, een landgenoot slobberde in een dierenwinkel een levende goudvis naar binnen.

Welke dierenbeul verdient de meeste straf?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dierenbeul verft kat roze (YouTube)

  1. Pingback: Man eet goudvis in dierenwinkel (YouTube) | Hoax

  2. Marian van Velzen

    Ik vind dit verschrikkelijk! Ik wil deze kat zo adopteren,waarom geen gegevens waar deze kat zich nu bevindt, in welk asiel? Wordt wel leuk propaganda gemaakt van dit arme beest zo. Verder wil ik wie deze onleuke grap ook heeft bedacht de strop toewensen, wat bezielt je om zo met een beest om te gaan, gewoonweg schandalig… geen woorden voor! Ga wat nuttigs doen idioot die dit bedacht heeft. Mijn eerste kat, ook een witte en mijn grote liefde en daarnaast mijn enorme passie voor de pink panther films heeft mij doen besluiten dat deze kat misschien een reincarnatie is van mijn geliefde piewie, ik wil graag iets doen voor dit arme beest. Aangezien ik in Nederland woon, hier is mijn e-mail adres [email protected]

      /   Reply  / 
  3. Pingback: ‘Roze poes past goed bij kapsel’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>