Groot-Brittannië heeft nieuw Loch Ness monster (YouTube)

Nu iedereen ervan overtuigd is dat het Monster van Loch Ness hartstikke dood is of verhuisd is naar Rusland, is er in Engeland een nieuw monster gespot. De wederopstanding van Nessie woont in het grootste meer van Engeland, Lake Windermere.

De afgelopen vier jaar is het beest maar liefst zeven maal waargenomen. Zo voelde hoteleigenaar Thomas Noblett het beest langs zijn benen strijken, toen hij zijn wekelijkse baantjes trok. “Op dat moment werd ik opgetild door een metershoge golf, ik had geen idee wat het was.”

Sindsdien is er een ware klopjacht op Bow Nessie, zoals het monster wordt genoemd, gestart. Maar veel bewijsmateriaal is er niet, wel ontdekte men een veertien meter lange onregelmatigheid in het water. Vorig jaar werd in het meer al een onbekend object van twintig meter gefilmd, maar sceptici vermoeden dat het hier om een golf van een boot gaat.

Het lijkt erop dat harde bewijzen waarschijnlijk nooit worden gevonden, het meer is 70 kilometer lang en 20 meter diep. Tevens is de kans groot dat het verhaal lokaal wordt aangewakkerd, de toeristenindustrie in het gebied kan wel een boost gebruiken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>