Prinses Diana showt nieuwe beha

Vorige week was het exact dertien jaar geleden dat prinses Diana op tragische wijze om het leven kwam bij een auto-ongeluk in een tunnel in Parijs. Nog altijd pinken veel Britten jaarlijks een traantje weg en leggen een bloemetje bij het Kensington Palace.

En daar ziet een Chinees reclamebureau wel brood in. De trieste verjaardag inspireerde een Chinees bedrijf een opmerkelijke campagne te lanceren, waarin Lady Diana volledig schaamteloos te zien is in beha.

Het Chinese Jealousy International belooft haar klanten de romantiek van de Britse Royals. De Britse kroonprins Charles wenst voorlopig niet te reageren op de ongepaste reclame.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>