Joran wilde ouders Natalee Holloway terugpakken

Joran zegt er doodmoe van te worden, “Al vijf jaar maken de ouders van Natalee mijn leven zuur.” En daarom besloot hij de familie Holloway eens een goede hak te zetten. In een interview met De Telegraaf bekent Joran dat hij de de Holloway’s geld liet betalen in ruil voor informatie over de plek waar het lichaam van Natalee begraven was.

De Holloway’s trapte er vol in en betaalde een voorschot van 25 duizend euro, waarop hij een willekeurige plek aanwees. Natalee zou begraven liggen onder de fundamenten van een huis in Oranjestad. Later bleek dat deze woning ten tijde van de verdwijning van Natalee nog niet eens was gebouwd.

Ondertussen reisde Joran door naar Peru, waar hij de 21-jarige Stephany Flores oppikte in het casino. Het meisje dat exact vijf jaar nadat Natalee op Aruba verdween vermoord werd.

Van der Sloot zit nu vast in de zwaarbewaakte Peruaanse Castro Castro gevangenis. Hij is de hoofdverdachte in de zaak van de moord op Flores. Ook is Joran nog altijd hoofdverdachte in de zaak rond de verdwijning van Holloway. Het mag duidelijk zijn dat het er niet zo best voor hem uitziet. Of zou zijn bizarre ontsnappingsplan dan toch nog succesvol blijken?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Joran wilde ouders Natalee Holloway terugpakken

  1. Pingback: De 10 grootste leugens over Joran van der Sloot | Hoax

  2. Pingback: ‘Joran van der Sloot maakt nieuw slachtoffer’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>