Fidel Castro: ‘Bin Laden is CIA-agent’

De stokoude Fidel Castro begint steeds meer te ijlen. Zo wist hij vorige week nog te melden dat MTV een machine is om de jeugd te hersenspoelen, de muziekzender zou in werkelijkheid worden gerund door de Bilderbergconferentie. Een groepje wereldleiders die de wereld volgens Castro naar de nucleaire oorlog willen leiden.

Gisteren ijlde Castro verder. De voormalige dictator van Cuba onthulde de CIA-banden met Osama Bin Laden.

‘Elke keer als Bush angst opzweepte en een grote speech gaf, dan kwam Bin Laden op het toneel om de mensen bang te maken,’ aldus de 84-jarige communist en trainingsjackdrager. ‘Bush had nooit een tekort aan steun van Bin Laden. Hij was een ondergeschikte.’

Castro deed zijn uitspraken tegen zijn favoriete schrijver David Estulin, een groot fan van complottheorieën. Hij schreef onder andere een trilogie over de Bilderbergconferentie, een jaarlijks terugkerende vergadering van 130 politici en captains of industry, inclusief onze eigen koningin Beatrix. Fidel Castro roemde de Litouwse schrijver al eerder. De beste man wordt duidelijk een jaartje ouder…

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Fidel Castro: ‘Bin Laden is CIA-agent’

 1. Miep geloof me maar

  Waarom zou je hem niet geloven als er
  zelfs personen zijn die beweren dat Connie Talbot geen wereldster is?

    /   Reply  / 
 2. Marko

  De man heeft gewoon gelijk!

    /   Reply  / 
 3. Dre

  @ Miep wie is connie Talbot dan?

  Verder heeft de beste man gewoon gelijk! Kijk zelf maar naar EmpTyV (liever niet), maar het is puur geestelijk vergif en brainwashing.
  Over Bin Laden en z’n contacten met Amerika (Bush familie o.a.), dat was allang duidelijk lijkt me…

    /   Reply  / 
 4. map

  Dit is gewoon waa hoor, niks is meer geheim dankzij wikileaks!!!!!!
  daar staat dit. Ook over de bilderbergers dat zijn gewoon satanaanbiddende, samenzweerders

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>