Inbrekers laten sekstape achter

In de Amerikaanse staat Washington is een koppel opgepakt wegens inbraak. De twee konden gemakkelijk worden opgespoord omdat ze een sekstape op de locatie achterlieten. Het koppel werd betrapt door een buurman die de brievenbus kwam leeghalen. De nietsvermoedende man zag het koppel naakt over het tapijt rollen. Toen de twee erachter kwamen dat ze waren betrapt vluchtte ze weg, hierbij lieten ze echter een videocamera, die de hele scene opnam, staan.

De camera bleek bij een weer andere inbraak gestolen. De daders konden snel worden gevonden, de politie herkende de dieven van eerdere misdrijven. De bewegende beelden zijn helaas niet vrijgegeven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>