Fikse boete na nephartaanval

Een man uit Sneek moet een forse boete betalen vanwege het faken van een hartaanval. De toneelspeler had vorige maand tijdens de Sneekweek de pont gemist en kon niet meer naar de overkant van het water komen.

Nadat hij alarmnummer 112 had gebeld met de melding van een hartaanval werd hij alsnog met een veerboot opgepikt. Eenmaal op het vasteland sprong hij van de brancard en bedankte het ambulancepersoneel met een handdruk. Het boottochtje kost de man waarschijnlijk 2246 euro.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fikse boete na nephartaanval

  1. Gore Henk

    Met zo’n verpleegster op de boot valt er wel wat voor te zeggen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>