Bollywood actrice stiekem naakt gefotografeerd?

Bollywood actrice Soha Ali khan schijnt zich op dit moment druk te maken opdat er wellicht een naaktfoto van haar uitlekt. De knappe Indiase zou met een verborgen camera gefotografeerd zijn, toen ze bij een schoonheidssalon haar bikinilijn liet waxen. Op de kiekjes zou ze naakt te zien zijn.

De beelden staat nog niet op Internet, maar wordt intussen al wel voor een paar tientjes te koop aangeboden. Heel Bollywood lijkt zich op te maken voor een waar schandaal.

Terwijl wij ons afvragen waar mevrouw zich druk over maakt, één keer Googlen met safesearch uit en we zien mevrouw in allerlei verschillende standjes voorbij komen. (let op wel nsfw) Nee, wij denken dat mevrouw iets anders in haar schild voert. Is het een viral of geilt dit bollywood meisje op media-aandacht?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>