Man leeft als ‘Boomer de hond’ (YouTube)

Al bijna dertig jaar leeft deze Amerikaanse werkloze computertechnicus, als een hond. Gary Guy Mathews draagt zijn haar in twee staartjes op zijn hoofd, want zo lijkt het alsof hij oortjes heeft.

Zijn huis is bezaaid met hondenspeeltjes: “Soms ga ik net als een hond op mijn twee achterste ‘poten’ staan om te smeken. Mijn obsessies begon als kind met een tv-reeks uit de jaren ’80 ‘Here’s Boomer’, dit gaat over een hond die mensen redt. Sindsdien, al bijna dertig jaar dus, laat ik me zo noemen. Ik voel me op mijn best in mijn Boomer-kostuum, dan wandel ik zo door de wijk als een echte hond.”
Mathews heeft zelfs geprobeerd zijn naam officieel naar ‘Boomer The Dog’ te veranderen. “Sommige mensen denken dat ik gek ben (Helemaal goed, gefeliciteerd met de ijskast, gaat u door voor de magnetron?), maar eens ze me leren kennen beseffen ze dat ik niet zo abnormaal ben. Ik word niet betaald om als een hond te leven, het zou natuurlijk fijn zijn moest dit wel gebeuren.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>