Digitale databank voor fatwa’s

Niet meer toeteren op een vuvuzela, geen hond als huisdier, niet naakt in de bodyscan, geen lesbische seks, niet luisteren naar octopus Paul, niet op Facebook komen, niet op de foto met Micky Mouse, niet meedoen met de kamelenteen verkiezingen, moslims mogen vandaag de dag niet veel meer. En voor je het weet heb je een fatwa aan je broek.

De wildgroei aan fatwa’s brengt moslims aardig in verwarring. Gelukkig belooft de  Algerijnse overheid beterschap, de regering opent een online databank met daarin alle lopende fatwa’s. Kijk zo weten wij tenminste waar we aan toe zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>